Portretfotografie

Het is een clich├ę, maar een goede foto zegt meer dan duizend worden. En dat geldt ook voor een goede portretfoto. Nog te vaak gebruiken bedrijven of personen een rommelige huis-tuin-en-keuken foto om iets onder de aandacht te brengen en dat is zonde. Vaak gaat de goed bedoelde boodschap verloren als er een slechte afbeelding bij zit, terwijl een goede foto met de inzet van een fotograaf zo geregeld is. Uiteraard kan ik ook hier voor worden ingezet!

Evenementen- en concertfotografie

Met fotografie voor West-Point, de Bode en het StadsMag. heb ik in de afgelopen jaren een schat aan ervaring opgedaan in de categorie├źn live- en evenementenfotografie. Zo bezocht ik vele honderden concerten en was ik op evenveel evenementen.

Een fotograaf nodig voor dit soort gelegenheden? Benader me gerust. Vaak kan ik ook op korte termijn ingezet worden. Anderzijds beschik ik over een flink bestand aan fotograven die ik eventueel aan kan bevelen.FacebookWeb  LinkedinWeb  TwitterWeb

 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.