Persberichten

Een persbericht is één van de manieren om contact met de media te leggen. De laatste tijd gaan er veel stemmen op dat het persbericht gedateerd is én dat het zijn beste tijd gehad heeft, maar door de opkomst van de vele kleine nieuwssites blijft het een waardevolle investering. Bovendien kan de informatie ook direct op de eigen site geplaatst worden.

Een goed persbericht legt namelijk in een notendop alles uit over een evenement of gebeurtenis en deze informatie kan door partijen gebruikt worden voor het schrijven van een eigen nieuwsbericht, of het artikel wordt integraal overgenomen. Het sturen van een persbericht dat aan de juiste voorwaarden voldoet, fijn wegleest en informatief is, is dus meer dan de moeite waard!

In opdracht kan ik een persbericht over elk gewenst onderwerp verzorgen inclusief een distributielijst van adressen waar het bericht heen moet. Het enige wat gedaan moet worden, is het bericht zelf verspreiden. De eventuele offspin, contacten met de pers, wil je als persoon of bedrijf natuurlijk zelf in handen hebben! Het is ook mogelijk om een workshop te volgen om zelf goede persberichten te leren schrijven.Tagged under: Persberichten

FacebookWeb  LinkedinWeb  TwitterWeb

 

Door het gebruik van cookies kunnen we je beter van dienst zijn. Accepteer de cookies om optimaal van onze diensten gebruik te maken.
Meer informatie Ok Weiger