Zoekmachine teksten / SEO

Internet is voor veel mensen dé manier om gevonden te worden. Maar dat werkt zomaar niet? Je hebt een website of webshop? Prima! Vergelijk het echter eens met een winkelpui of etalage. Je kan alle ambities hebben om gevonden of bezocht te hebben, maar val je wel zo op bij je doelgroep?

Zoekmachine optimalisatie of SEO zorgt ervoor dat je beter scoort op de kernwoorden waarop je als bedrijf of instelling wordt gevonden. Een wondermiddel? Nee, maar wel een manier om beter op jouw 'kernwoorden' te scoren. Maar wat is nu het belangrijkste hierbij? Een goed leesbaar stuk! Juist, want teksten die gevonden worden, maar niet fijn om te lezen zijn, hebben alsnog geen zin. Toch worden veel van deze stukken vaak geschreven met de nadruk op technische aspect en niet op de menselijke lezer. Als ervaren schrijver kan ik teksten schrijven die helpen om beter gevonden te worden op zoekmachines, maar ik kan ook uitleg geven over hoe je dit zelf kan doen! Meer weten? Neem contact op!

FacebookWeb  LinkedinWeb  TwitterWeb

 

Door het gebruik van cookies kunnen we je beter van dienst zijn. Accepteer de cookies om optimaal van onze diensten gebruik te maken.
Meer informatie Ok Weiger