Joomla & Wordpress ondersteuning

Door ruim tien jaar ervaring met het Content Management Systeem Joomla en voorganger Mambo, ken ik veel van de meest voorkomende problemen. Bovendien heb ik, door de vele websites die ik in de afgelopen jaren gemaakt en onderhouden heb, de nodig kennis over de vele uitbreidingen en mogelijk. Daarnaast heb ik ervaring met het migreren van Joomla 1x naar 1.5 én 2.5. Tevens heb ik diverse jaren aan ervaring met het maken en onderhouden van Wordpress sites. 

Veel huis-tuin-en-keuken gebruikers werken (hobbymatig) met één van de twee CMS systemen en lopen hierbij tegen (kleine) problemen aan. Ook bij specifieke vragen kan ik helpen met het oplossen van deze vraagstukken of onduidelijkheden. Denk daarbij aan moeilijkheden bij het verhuizen van een site, maar ook het systeem virus vrij maken, een verloren wachtwoord recoveren, de juiste rechten instellen, enz. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.p.

FacebookWeb  LinkedinWeb  TwitterWeb

 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.