Over mij

Robby van der ZandeSchrijven is één, maar over jezelf schrijven is toch écht iets anders. Gedurende de afgelopen jaren heb ik veel interviews gedaan, waarbij ik steevast probeerde een portret van de persoon in kwestie neer te zetten, of dat nu een bekend iemand was of een willekeurig burger. Maar nu ben ik zelf aan de beurt...

Creatief, veelzijdig en betrokken zijn misschien wel de labels die het beste op mij passen. De afgelopen tien jaar heb ik veel (maatschappelijke) projecten gedaan. Behalve jaren als freelance fotograaf en tekstschrijver, ben ik veelal met mensen bezig geweest. Soms zomaar, vaak als onderdeel van een organisatie of vereniging. Voorbeelden zijn het jarenlange vrijwilligerswerk in CKB Underground, 'onze' eigen stichting, de muzikale projecten met West-Point of het buddyproject met Activaid.

Uit die werkzaamheden kwamen velen contacten voort, maar ik deed er ook nieuwe vaardigheden op. Deze zet ik momenteel in voor opdrachtgevers waarbij ik opdrachten uitvoer die varieren van het maken van een website, tot het verzorgen van een fotosessie, interview of workshop. Een overzicht van wat ik doe, valt te vinden in diensten en in mijn portfolio staat een deel van mijn werk. Maar het liefst vertel ik zelf wat ik voor je kan betekenen. Mail of bel via het contactformulier voor een afspraak!

Werk van mij verscheen eerder bij:
BN DeStem
BredaNU
De Bode
Drachtense Courant
Koffietijd
Metro
MoerdijkFM
Omroep Brabant
Nu.nl
StadsMag.
SLOS Steenbergen
Weekblad Parkstad Simpelveld & Kerkrade
Wonen in Uw Regio
ZuidWestTV

FacebookWeb  LinkedinWeb  TwitterWeb

 

Door het gebruik van cookies kunnen we je beter van dienst zijn. Accepteer de cookies om optimaal van onze diensten gebruik te maken.
Meer informatie Ok Weiger